Discover Daya’s take-away menu

From now on we offer fresh take-away meals, also for people who are not staying overnight.

When to order and pick up

 

Friday: Pick up from 18h00 – You can order until Thursday 18h00

Saturday: Pick up from 18h00 – You can order until Friday 18h00

Sunday: Pick up from 12h00 – You can order until Saturday 18h00

How to order

 

Send an e-mail to welkom@daya.be with

1. Your order

2. Date and pick up time

3. Phone number

You will get a confirmation of your order.

Please place your order one day in advance before 18h00.

People who stay overnight in our b&b, can order from the menu daily

APPETIZERS

  • TOMATENSOEP MET GEHAKTBALLEN
  • HUMMUS MET GEROOSTERDE NAANBROOD
  • FALAFEL: (4 PCS)
  • LOEMPIA’S VEGETARISCH (4 PCS)
  • LOEMPIA’S MET KIP (4 PCS)
  • LOEMPIA’S MET SCAMPI (4 PCS)
  • SAMOSA MET KIP (2PCS)
  • SAMOSA VEGETARISCH (2 PCS)
  • KUBA (2 PCS GEFRITUURDE RIJSTKROKETTEN GESERVEERD MET GEMENGDE SALADE)
  • KAASKROKET (1 PCS GESERVEERD MET GEMENGDE SALADE)
  • GARNAALKROKET (1 PCS GESERVEERD MET GEMENGDE SALADE)
  • SALADE SHIRAZI: TOMAAT, KOMKOMMER, RODE UI, VERSE KRUIDEN, …
  • SALADE FATTOUSH: TOMAAT, KOMKOMMER, RADIJS, VERSE KRUIDEN, MUNT, SUMAK,GEROOSTERD NAANBROOD, GEKRUIDE ZURE ROOM, …
  • GRIEKSE SALADE: TOMAAT, KOMKOMMER, OLIJVEN, FETAKAAS, GEMENGDE SALADE,…

VEGETARIAN DISHES

  • VEGETARISCHE LASAGNE (GESERVEERD MET BROOD)
  • TAGLIATELLE MET GORGONZOLASAUS (GESERVEERD MET BROOD)
  • ROYAL BIRYANI (ZACHT GEKRUIDE TAHI RIJST MET GROENTEN)
  • FALAFEL (5PCS GESERVEERD MET GRIEKSE SALADE EN DIPSAUS)
  • DAYA’S PASTA (PASTA MET TOMATENSAUS EN PESTO GESERVEERD MET BROOD)
  • KUBA VEGETARISCH (RIJSTKROKETTEN MET GROENTEN GESERVEERD MET GRIEKSESALADE, NAANBROOD EN DIPSAUS)

MEAT DISHES

  • ROYAL BIRYANI CHICKEN (ZACHT GEKRUIDE TAHI RIJST MET KIP, NOTEN ENROZIJNEN)
  • THAISE RIJST MET KIP EN ZUIDERSE GROENTENSAUS
  • THAISE RIJST MET KIP EN CHAMPIGNONROOMSAUS
  • KUBA: RIJSTKROKETTEN MET GEHAKT, ROZIJNEN EN AMANDELNOTEN GESERVEERDMET GRIEKSE SALADE, NAANBROOD EN DIPSAUS
  • SPAGHETTI BOLOGNAISE (GESERVEERD MET BROOD)
  • SPAGHETTI CARBONARA (GESERVEERD MET BROOD)
  • LASAGNE (GESERVEERD MET BROOD)
  • HUISGEMAAKTE STOOFVLEES (GESERVEERD MET FRIETJES/RIJST/PASTA)
  • SALADE FATTOUSH MET KIP (TOMAAT, KOMKOMMER, RADIJS, VERSE KRUIDEN,MUNT, SUMAK, GEROOSTERD NAANBROOD, GEKRUIDE ZURE ROOM…)

FISH DISHES

  • ROYAL BIRYANI SCAMPI (ZACHT GEKRUIDE TAHI RIJST MET SCAMPI’S, NOTEN EN ROZIJNEN
  • TAGLIATELLE MET ZALM (GESERVEERD MET BROOD)
  • TAGLIATELLE MET SCAMPI DIABOLIQUE (GESERVEERD MET BROOD)
  • THAISE RIJST MET SCAMPI DIABOLIQUE (GESERVEERD MET BROOD)

SUPPLEMENTS

  • BROOD
  • FRIETEN
  • BASMATI RIJST

Wines

  • MOULIN BERGER BLANC 2018 (75CL):

EEN FRISSE WITTE WIJN AFKOMSTIG UIT HET ZUIDEN VAN FRANKRIJK MET VEELSCHAKERINGEN VAN AROMA’S VAN RIJPE ANANAS IN COMBINATIE MET EXOTISCHFRUIT. PASSE-PARTOUT WIJN VOOR OP HET TERRAS, BIJ SALADES, (GEGRILDE)VISGERECHTEN MET SAUS EN LICHTE VOORGERECHTJES OF TAPAS.

 

  • MOULIN BERGER ROUGE 2018 (75CL):

EEN RODE WIJN MET AROMA’S VAN ROOD FRUIT VERMENGD MET TONEN VANKRUIDEN EN VANILLE. IDEAAL VOOR ZOWEL ROOD VLEES ALS PITTIGE GERECHTEN.

 

  • LABORIE ROUGE 2018 (75CL):

EEN ZACHTE RODE WIJN MET EEN EXPRESSIEVE TOETS VAN ROOD FRUIT ENCASSISTONEN EN NAAR DE AARD VAN DE CARIGNANDRUIF HEERLIJKE KRUIDIGHEID.IDEAAL ALS SCHENKWIJN, MAAR OOK ALS BEGELEIDER VAN LICHTEREVLEESGERECHTEN OF EEN PLANK LEKKERE KAZEN.

Drinks

  • PLAT WATER / BRUISWATER
  • COCA-COLA / COCA-COLA ZERO
  • SPRITE
  • FANTA
  • ICE-TEA