Over ons

Mijn verhaal is diep.

De – toen voor mij nog onbekende – kracht dat ik uit putte om door te gaan heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben. Onafhankelijk, sterk, gedreven en vooral genieter van het leven.

Mijn verhaal gaat ver.

Met 4 miljoen Koerden vertrokken we vanuit Irak. Uren, dagen en weken liepen we met kinderen en ouderen door weer en wind, tot we eindelijk de grens bereikten, ons licht zagen aan het eind van de tunnel. Eens aangekomen in Iran probeerde ik het te maken, maar als vrouw en alleenstaande was dat niet makkelijk. Via via ben ik in Rusland terecht gekomen waar ik illegaal verbleef. Uiteindelijk bemachtigde ik een Canadees visum en kon ik mijn pad verder leggen. Als transit reiziger belandde ik in België en daar stopte mijn eindeloze reis. Ik kon niet meer, ik was op.

Mijn verhaal is onvergetelijk.

In België ben ik van nul begonnen. Ik heb mij opgetrokken aan mijn kinderen, waar ik voor vocht om terug bij mij te hebben. Na verschillende jaren had ik genoeg opgespaard om ze eindelijk samen over te brengen. Mijn dochter en zoon, die al die tijd zo sterk bleven en waar ik zo trots op ben. Samen baten we nu deze B&B uit, waar ik ook zo trots op ben. Om mensen een thuis te geven ook al zijn ze ver van huis.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x